این روزها مردم دیگر مانند گذشته فکر نمی‌کنند. اینکه حتما باید صبح زود از خانه بیرون بزنن به محل کار رفته  شب برگردند و درنهایت سر ماه منتظر حقوق خود باشند. اکثر افرادی که با اینترنت آشنایی دارند علاقه‌مند به راه‌اندازی کسب و کار در آن هر چند کوچک داشته و تعداد آن‌ها روز به روز در حال افزایش است. در واقع این نوع کسب و کار برای همه افراد مناسب است و وابستگی به زمان ندارد. تنها وابسته به مهارت شما و نحوه استفاده از مهارتتان است. اگر موافق باشید امروز قرار است کنار هم بهترین ایده‌های کسب درآمد از اینترنت را بررسی کنیم.

کسب درآمد از اینترنت

کسب درآمد از اینترنت

اصلا نمی‌توان آدم‌های خاصی را برای کسب و کار اینترنتی درنظر گرفت. فقط می‌توان گفت هر آدمی که علاقه به فضای اینترنت داشته و دوست دارد در آن درآمدی کسب کند، قطعا راهش را نیز پیدا می‌کند. اما اگر بخواهم دسته‌بندی داشته باشم به این صورت خواهد بود:

فقط کافیست کمی علاقه از خود نشان داده و امکاناتی مانند گوشی موبایل، اینترنت و در کارهای بزرگ‌تر لپ‌تاپ داشته باشید و از همه مهم‌تر اهل یادگیری و بروز کردن خود باشید.
اگر موافقید به سراغ بهترین ایده‌ها برویم.

۱- تولید محتوا

اولین و روی بورس‌ترین نوع کسب درآمد از اینترنت، همین تولید محتواست اما اصلا آسان نیست. اگر فکر می‌کنید کار ساده‌ایست قطعا در کار خود موفق نخواهید بود. در حال حاضر کسب و کارها برای رشد کردن در هر پلتفرمی نیازمند تولید محتوای اصولی و بهینه هستند که باید با اصول آن کاملا آشنا باشید. همچنین خلاقیت در نوشتن و درست نوشتن خود از مهم‌ترین فاکتورهای محتوانویسی است که سایت‌ها را نسبت به رقبا پیروز می‌کند. با فرض اینکه به این شغل علاقه دارید می‌توانید بصورت فریلنسری پروژه بگیرید. برای خود سایت و پیج اینستاگرامی زده و به معرفی خود بپردازید. نمونه کارها را قرار داده و مشتری جذب کنید. حتی در ابعاد بزرگ‌تر می‌توانید یک آژانس محتوایی با تعداد نویسنده حاذق تاسیس کنید و پروژه‌های بیشتری بگیرید.

۲- آموزش آنلاین

هر کسی مهارتی خاص دارد و برخی افراد امکان ارائه آموزش را دارند. اگر جزء این دسته هستید می‌توانید از طریق آموزش کسب درآمد از اینترنت داشته باشید. فقط کافیست پلتفرمی برای ارائه آموزش در نظر گرفته و مشغول ضبط ویدیوهای خود شوید. می‌توانید آن‌ها را بصورت پکیج یا عضویت ویژه به فروش برسانید. به عنوان مثال شخصی تخصص در حوزه برنامه‌نویسی داشته و کلاس‌های آنلاینی در قالب ویدیوها تهیه می‌کند. افراد علاقه‌مند به این حوزه قطعا استقبال می‌کنند.

۳- همکاری در فروش

همانطور که در حالت سنتی نیز همکاری در فروش داشتیم در فضای مجازی نیز این امکان فراهم شده و اصلا قرار نیست برای فروش محصولات جایی بروید. کافیست در این سیستم عضو شده و محصولات دیگران را به فروش برسانید و پورسانت خود را دریافت کنید. در حال حاضر بسیاری از فروشگاه‌ها نظیر دیجی‌کالا این امکان را محیا ساخته است. شما می‌توانید محصولات را در فضای اینترنت در هر پلتفرمی تبلیغ کرده و به فروش برسانید.

۴- ادمین شبکه های اجتماعی

این روزها همه ما زیاد اسم ادمین اینستاگرام یا ادمین شبکه‌های اجتماعی را شنیدیم. معمولا این افراد نظارت و وظایف بخش‌های مختلفی از شبکه‌های اجتماعی را برعهده گرفته و بابت ان کسب درآمد می‌کنند. مثلا در اینستاگرام ما ادمین‌های متعددی مانند ادمین محتوا، ادمین تعامل، ادمین گرافیک و … داریم که هر کدام با توجه به حجم کار خود درآمد دارند.

۵- طراح وبسایت

یکی از روش‌های پردرآمد کسب درآمد از اینترنت، طراحی سایت است. اگر طراحی سایت به هر سبکی و با هر نوع کدنویسی را بلدید حتما برای خود پروژه گرفته و فعالیت کنید. در حال حاضر بیشتر طراحان سایت با وردپرس کار می‌کنند که بسیار ساده‌تر و قابل تنظیم شدن است.

۶- خدمات مشاوره‌ ای

چنانچه اطلاعات کامل در حوزه مشخصی مثلا کسب و کار را دارید و حرفه‌ای این‌کارید حتما در زمینه خدمات مشاوره فعالیت کنید. در حال حاضر افراد در حوزه‌های مختلف به مشاوران مراجعه کرده و از آن‌ها راهنمایی می‌گیرند.

۷- متخصص سئو

سئو یا بهینه سازی مبحث فوق‌العاده مهمی است که قطعا برای هر نوع محتوا و سایتی لازم است. پس در نتیجه می‌توان گفت روشی عالی و اصولی برای کسب درآمد از اینترنت به حساب می‌آید. اگر در این زمینه مهارت دارید یا علاقه به یادگیری دارید حتما فعالیت کنید که درآمد‌های فوق‌العاده‌ای از آنِ شما خواهد شد.

۸- کارشناس تبلیغات و بازاریابی

در حال حاضر کسب و کارها برای موفقیت نیاز به تبلیغ شدن دارند. بسیاری در این حرفه موفق بوده و علاقه‌مند هستند پس پیشنهاد می‌کنیم این مهارت خود را برای کسب و کارها درنظر گرفته و در این زمینه فعالیت کنید. این روزها همه برای اینکه به نتیجه سریع‌تری برسند قطعا به امور تبلیغاتی نیازمندند در نتیجه می‌توان آن را به عنوان یک شغل خوب و پردرآمد درنظر گرفت.

۹- طراح گرافیک

برای فعالیت درست و حسابی در فضای مجازی نیازمند طراحی گرافیکی هستیم. از فعالیت درون یک سایت گرفته تا اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی باید کارهای گرافیکی انجام شود. مثلا برای تصاویر و بنرهایی که در سایت قرار می‌دهیم یا کاورها، استوری‌ها و سایر موارد این‌چنینی همگی نیاز به طراحی اصولی و استاندارد دارند که اکثر شرکت‌ها به گرافیست‌ها برای این امور نیازمندند.

۱۰- طراح اپلیکیشن

همه کسب و کارها تنها به دنیای وب ختم نمی‌شود بلکه ما برای موبایل نیز می‌توانیم اپلیکیشن‌هایی داشته باشیم که پشت همه این‌ها طراحی نشسته که آن‌ها را با توجه به نیاز مشتری طراحی می‌کند. چنانچه برنامه نویس و طراحی اپلیکیشن‌های موبایلی از جمله اندروید و iOS هستید یا بازی‌های موبایلی را می‌سازید قطعا فرصت خوبی برای کسب درآمد دارید. می‌توانید پروژه قبول کرده و مشغول شوید.

۱۱- تولید ویدیو

اگر اهل یوتیوب یا آپارات باشید حتما دیده‌اید که افراد با بارگذاری ویدیوهای خود بازدید دریافت کرده و درنهایت با گذر زمان با کمک همین بازدیدها و تبلیغات موجود به کسب درآمد می‌رسند. ویدیوهایی نظیر آموزش، ویدیوهایی سرگرمی و تمام آن دسته ویدیوهایی که برای مخاطب بسیار جذاب بوده و آن را بطور کامل دنبال می‌کند، منبع درآمدی است.

۱۲- فروش عکس

بسیاری از سایت‌ها مانند Adobe Stock و Shutterstock امکان فروش تصاویر یونیک را دارند. اگر اهل عکاسی هستید حتما عکس‌های جذابی تهیه کرده و با کمک این سایت‌ها به فروش برسانید. افراد علاقه‌مند برای تهیه تصاویر جذاب قطعا پول می‌دهند. از طرفی می‌توانید خودتان سایتی زده و تصاویر خود را به فروش برسانید.

۱۳- دیتا اینترای یا ورود داده ها

بسیاری از کسب و کارها تنها نیاز به فردی دارند که اطلاعات محصولات یا محتوای بلاگ را وارد سایت کند. در اینجا تنها مهارتی که باید داشته باشید آگاهی و آشنایی به سیستم سایت بوده تا اطلاعات را وارد آن کرده و از این طریق کسب درآمد از اینترنت داشته باشید. کار جالبی است نه؟

۱۴- پشتیبانی آنلاین

برخی از کسب و کارها به گونه‌ای هستند که برای خدمات خود پشتیبان آنلاین درنظر می‌گیرند. ما نمونه این شغل را در وبسایت هاستینگ زیاد دیده‌ایم. با توجه به نوع اطلاعات و تخصص خود می‌توانید پشتیبان شده و به سوالات کاربران پاسخ دهید.

۱۵- ترجمه و تایپ و ویراستاری

یکی دیگر از مشاغلی که به شدت فراوان شده، ترجمه، تایپ و ویراستاری است. افرادی که به تایپ و ویرایش درست متون تسلط دارند به راحتی می‌توانند در این زمینه کسب درآمد کنند. همچنین شغل ترجمه مختص افرادی است که به زبان انگلیسی مسلط بوده و می‌توانند متون را ترجمه و تایپ کنند.

۱۶- فروش آنلاین

اگر کمی در کسب درآمد از اینترنت پا را فراتر بگذاریم، قادر به فروش محصول هستیم. برای این منظور باید محصولی را در نظر گرفته و آن را تامین کنیم. فروشگاه اینترنتی بر بستر سایت و اینستاگرام به پا کرده، محصولات را به همراه عکس و توضیح به نمایش بگذاریم و درنهایت نظر مشتری را جلب کرده و فروش داشته باشیم. البته ناگفته نماند که بسترهایی مانند دیجی کالا و باسلام نیز امروزه آماده همکاری برای فروش محصولات شما هستند.

۱۷- تدوین و ادیت ویدیو

بعضی افراد آگاه به نرم افزارهای ادیت و تدوین ویدیو بوده و علاقه عجیبی به این مبحث دارند. پس چرا در این زمینه فعالیت نکنند؟ مسلما افرادی هستند که برای ویدیوهای خود نیاز به ادیت داشته و سر از این مبحث درنمی‌آورند. پس می‌توانید کارهای آن‌ها را تدوین کرده و پول خوبی دریافت کنید.

جمع بندی نهایی

امروزه کسب درآمد از اینترنت کار ساده‌ای است و شما می‌توانید به راحتی مشغول به آن شوید. فقط کافیست مهارت‌های خود را شناخته و به آن مسلط شوید و طبق همان کسب و کارتان را راه بیاندازید. ما درباره هر کدام از کسب و کارهای بالا بعدها به تفصیل صحبت خواهیم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *