Blog

ساخت وبسایت کامل و حرفه ای با وردپرس

توسط در طراحی سایت, وردپرس اکتبر 29, 2022

داشتن یک سایت میتونه اعتبار کسب و کارمون رو افزایش بده. شما میتونید در کنار سایتتون در بسترهای مختلفی مثل اینستاگرام و تلگرام فعالیت کنید اما هیچکدوم اعتبار و اطمینان یک سایت رو براتون به ارمغان نمیاره. همونطور که در حال حاضر می‌بینید، اینستاگرام به راحتی از دسترس خارج شده و خیلی از کسب و کارها دچار ضرر و زیان شدند. به همین جهت همیشه باید به دنبال راهی مطمئن بود تا کسب و کارمون از کار نیفته و سوپاپ اطمینان خوبی داشته باشیم. این سوپاپ اطمینان یک سایت قدرتمنده که میتونه میشه پابرجا باشه. امروز تصمیم دارم راحت‌ترین و بهترین راه برای داشتن وبسایت رو بهتون بگم یعنی ساخت وبسایت با وردپرس…

ساخت وبسایت با وردپرس

ساخت وبسایت با وردپرس 

اول از همه باید ببینیم این وردپرس چیه. احتمال زیاد خیلی از دوستان در جریان این سیستم مدیریت محتوا هستن و حتی باهاش کار میکنن. در واقع وردپرس یک سیستم سایت ساز کاملا رایگانه که شما میتونید در عرض ۵ دقیقه، سایتتون رو باهاش بسازید. خیلی جالبه نه؟ پشتیبانی این سیستم به شدت قویه و بروزرسانی‌های اون کاملا منظمه. در حال حاضر بیشتر وبسایت‌های معتبر خارجی و ایرانی روی این بستر فعال هستند و فعالیت میکنند. پس میشه بهش اعتماد کرد!

وردپرس نه تنها خودش رایگانه بلکه کلی افزونه و قالب وردپرسی داره که بصورت رایگان داخل مخزن وردپرس موجوده و میشه برای کامل کردن سایت ازشون کمک گرفت. همچنین اگه بخواید خیلی حرفه‌ای کار کنید میتونید از مارکت‌های خارجی و ایرانی وردپرس، افزونه و قالب‌های پرمیوم دریافت کنید تا سایتتون رو خیلی حرفه‌ای بسازید.
الان دیگه آدما به جای اینکه بخوان از صفر بیان و یک سایت بسازن و کد بزنن، وردپرس نصب میکنن و اونو اونطور که دلشون میخواد شخصی‌سازی میکنن. کلی توسعه دهنده داریم که قالب‌ و افزونه‌ها رو دریافت میکنن و اونو مطابق با میل خودشون شخصی سازی میکنن. به نظر شما با این وجود، ساخت وبسایت با وردپرس جذاب نمیشه؟ اگه شما هم مایل به ساخت وبسایت هستید، میخوام بهت بگم که قراره یه چیزایی رو بهت یاد بدم تا خودت بتونی به تنهایی سایتت رو بسازی.

ملزومات ساخت وبسایت

شما برای ساخت وبسایت در قدم اول باید هاست (فضایی برای اطلاعات و داده‌ها) به همراه یک دامنه خریداری کنید. برای ثبت دامنه اگه قرار باشه دامنه داخلی ثبتت کنید پس حتما به سایت nic.ir مراجعه کنید اما اگه دنبال دامنه بین المللی هستید، پیشنهاد می‌کنم از وبسایتی که هاست می‌خرید، دامنه هم خریداری کنید. چرا؟ چون بصورت اتوماتیک دی ان اس‌های دامنه رو روی هاست ست میکنن و دردسر این موضوع رو نخواهید داشت.

نکته مهم درباره ثبت دامنه: یادتون باشه این دامنه غیرقابل تغییره! پس قبل از ثبتش حتما خوب به اسمی که قراره برای سایتتون درنظر بگیرید فکر کنید و اسم دلخواه خودتون رو انتخاب کنید.

برای تهیه هاست حتما از قبل تحقیق کنید! از شرکتی هاست بخرید که قطعی کمی داشته باشه و امکانات خوبی بهتون بده. شرکت‌هایی مثل پارس پک، ایران سرور، هاست ایران و … معمولا مورد تایید هستن و شرکت‌های معروفی از این‌ها هاست تهیه میکنن.

دریافت و نصب وردپرس

همونطور که گفتم وردپرس سیستم بروزی هستش و ممکنه هر دو هفته یکبار بروزرسانی جدیدی براش ارائه بشه. زمانی که سیستم وردپرس آپدیت میشد، ما ایرانی‌ها باید منتظر میموندیم تا نسخه اصلی فارسی بشه و از سایت وردپرس ایرانی دریافت کنیم. اما در حال حاضر این سیستم برای بیشتر کشورها بومی سازی شده و شما موقع نصب فقط کافیه زبان مورد نظرت رو انتخاب کنی تا وردپرس به همون زبان برات نصب بشه. این کارو بشدت جلو میندازه و ما رو نیازمند هیچ مرجع دیگه‌ای جز وردپرس اصلی نمیکنه.

برای دریافت وردپرس به مخزن وردپرس به آدرس wordpress.org مراجعه کنید و آخرین نسخه که بصورت دکمه آبی رنگ مشخص شه رو بزنید تا دانلود بشه.

دریافت و نصب وردپرس 

حالا وردپرس دانلود شده و فایل زیپ شده اون داخل کامپیوتر شما موجوده. اگه بار اولتونه و میخواید تازه ببینید وردپرس چیه و نصبش کنید، پیشنهاد میکنم از لوکال هاست استفاده کنید. لوکال هاست، نرم افزارهایی مثل زمپ هستند که با نصب اون‌ها شما میتونید سایت رو بصورت محلی و تستی روی کامپیوترتون نصب کرده و تغییرات رو اعمال کنید.

قدم اول در نصب وردپرس

حتما باید دیتابیس داخل سایت ایجاد کنید. این کار با توجه به نوع هاستتون که عموما بهتره لینوکسی باشه از بخش مربوطه، دیتابیس خودتون رو ایجاد کنید چون برای نصب سایت بهش نیاز داریم.

اطلاعات دیتابیس

در این بخش شما نامی برای پایگاه داده، یوزنیم و پسورد مشخص می‌کنید. سپس فایل wp-config-sample.php رو در پوشه وردپرس باز کرده و طبق تصویر زیر اطلاعات دیتابیس رو وارد کنید:

ورود اطلاعات پایگاه داده

حالا فقط کافیه آدرس سایت رو داخل مرورگرتون بزنید تا نصب وردپرس شروع بشه.

language

زبان رو مشخص کنید و دکمه ادامه رو فشار بدید. حالا صفحه زیر رو میبینید:

بزن بریم

روی دکمه بزن بریم، کلیک کنید…

پر کردن دیتابیس

حالا وقتش شده اطلاعاتی رو که توی فایل و دیتابیس ذخیره کردی اینجا وارد کنی.

نصب انجام شد

حالا روی راه اندازی نصب بزنید تا کار تموم بشه. به همین راحتی!

اطلاعات سایت

حالا اطلاعات سایت رو اینجا وارد کنید. برای خودتون اسم و یوزنیم و پسورد انتخاب کنید تا موقع ورود به سایت بتونید ازش کمک بگیرید.

نصب کامل سایت

کار تمومه حالا باید روی دکمه ورود بزنی تا به پیشخوان وردپرس وارد بشی. سایت خام شما در حال حاضر راه اندازی شده. بقیه موارد باید با کمک یک قالب دلخواه و متناسب با سایتتون به همراه افزونه‌های تکمیلی ساخته بشه.

طراحی وبسایت حرفه ای

قبلنا که سیستم های مدیریت محتوا روی کار نیومده بودن یا اینکه هنوز خیلی سرشناس نبودن، افراد با کمک دانش برنامه نویسی یک سایت رو از پایه طراحی میکردن. این کار هم خیلی وقت گیر بود و هم هزینه زیادی در بر داشت. از همه مهم‌تر اینکه افراد حتما برای طراحی سایت باید از یک برنامه نویس خبره کمک می‌گرفتن که خودش ماجراها داشت…
اما حالا خیلی راحت با کمک وردپرس بهترین وبسایت ممکن رو در ۵ دقیقه طراحی کرد.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • *

    code

    سبد خرید