۸ راه مفید برای موفقیت کسب و کار در فضای دیجیتال
صرف نظر از نوع کسب و کار شما، چیزهای زیادی وجود دارد که میتوانید از داشتن یک حضور آنلاین قوی به دست آورید. با حضور آنلاین قدرتمند، میتوانید آگاهی از برند را افزایش دهید، سرنخ ها را افزایش داده و فروش را افزایش دهید. در هر شرایطی از کسب کارتان هستید باید برنامه ریزی درستی برای موفقیت کسب و کار در فضای دیجیتال داشته باشید. کجاها باشید، کجاها نباشید، در چه فضاهای دیجیتالی بهتر جواب میگیرید؟ کجاها برای کار شما مناسب نیست؟ پاسخ همه این سوالات امروز در این مقاله به شما تقدیم میشود.
۱- یک سایت جذاب و کاربرپسند
هنگام ایجاد یک حضور آنلاین چشمگیر، نمیتوان اهمیت یک وبسایت را نادیده گرفت. وبسایت شما میتواند درک آنچه را که میتوانید به مخاطبین ارائه دهید را آسانتر کند. بهعلاوه، میتواند به کاربران درباره فرآیند کار، ساعات کاری، مکان، اطلاعات تماس و موارد دیگر اطلاعات بیشتری بدهد.
اما شما نباید هر سایتی را بسازید. سایتتان باید کاربرپسند بوده و از نظر بصری جذاب باشد. این امر به این دلیل است که امروزه انتظارات مخاطبین بالا است. در نتیجه، آنها وقت خود را در یک وبسایت بی کیفیت با سطوح دسترسی نامشخص تلف نمیکنند. بنابراین، شما باید برای طراحی سایت با افراد متخصص کار کرده و طیق استانداردها آن را بسازید تا موفقیت کسب و کار در فضای دیجیتال را برای خود تضمین کنید.
۲- بهینه سازی فراموش نشود
بهینه سازی موتور جستجو (SEO) یک استراتژی بازاریابی دیجیتال برای افزایش دیده شدن برند شما در نتایج جستجو است. همانطور که وبسایت شما در نتایج جستجو رتبه بالاتری داشته باشد، افراد بیشتری میتوانند با برند شما آشنا شوند. بنابراین، سئو میتواند تفاوت زیادی در حضور آنلاین شما ایجاد کند.
برای بهینه سازی سایت خود، باید روی یافتن مرتبطترین کلمات کلیدی سرمایه گذاری کنید. پس از آن، از کلمات کلیدی به طور مناسب و طبیعی در هدرها، توضیحات متا، محتوای وبلاگ، پستهای رسانه اجتماعی و غیره استفاده کنید. همچنین، شما نباید سه جنبه مهم سئو را فراموش کنید که عبارتند از:
سئو داخلی onpage
سئوی خارجی offpage
سئو فنی Technical
هنگامی که سئو به درستی انجام شود، به شما کمک میکند تا به مشتریان بالقوه بیشتری دسترسی پیدا کنید و در نتیجه موفقیت کسب و کار در فضای دیجیتال را تقویت کنید.
۳- از دایرکتوری های محلی استفاده کنید
اگرچه ممکن است به نظر برسد که دایرکتوریهای محلی فقط برای مشاغل محلی در نظر گرفته شده است، اما همه مشاغل میتوانند از آنها سود ببرند. با کمک دایرکتوریها، بسیاری از مشتریان بالقوه میتوانند بدون مراجعه به سایت شما، کسب و کارتان را بررسی کنند. بنابراین، همانطور که سعی میکنید حضور آنلاین کسب و کار خود را تقویت کنید، باید پروفایلهایی را در دایرکتورهای محلی ایجاد کنید. مثلا linkedin میتواند در برندسازی شما بسیار موثر باشد.
۴- در تبلیغات آنلاین سرمایه گذاری کنید
در حالی که یک کسب و کار میتواند بدون تبلیغات به صورت آنلاین رشد کند، تبلیغات آنلاین میتواند کار را آسانتر و سریعتر کند. بنابراین، اگر میخواهید موفقیت کسب و کار در فضای دیجیتال را بهبود بخشید، باید روی تبلیغات آنلاین سرمایه گذاری کنید. سایتهای بسیاری مخصوصا وبسایتهای خبری خوبی هستند که تبلیغات بنری، رپورتاژ و … میپذیرند.
تبلیغات آنلاین به طرق مختلف برای کسب و کار مفید است. اولاً، میتوان آن را متناسب با مخاطب هدف شما تنظیم کرد. میتوانید از سن، علایق، مکان، جنسیت، رفتار و سایر پارامترها برای تعیین اینکه چه کسی تبلیغات را میبیند، استفاده کنید. ثانیاً، تبلیغات را میتوان در قالبهای مختلفی مانند تصاویر، متون، اینفوگرافیکها و ویدیوها انجام داد.
۵- تمرکز روی مهم ترین پلتفرم های آنلاین
وقتی صحبت از تقویت کسب و کارتان به صورت آنلاین میشود، میتوانید پلتفرمهای متعددی را جسجو کنید. با این حال، باید مراقب باشید، زیرا حضور در چندین پلتفرم ممکن است برای کسب و کار شما مفید نباشد. به طور کلی، شما باید زمان زیادی را صرف بازاریابی آنلاین کسب و کار خود از طریق پلتفرمهای متعدد کنید. این امر میتواند شما را از هدف کمی دور کرده و شما را از اختیار ارائه خدمات و محصولات با کیفیت به مشتریان فعلی باز دارد.
در نتیجه، فقط باید بر روی حیاتیترین پلتفرمها تمرکز کنید. اگر فقط میتوانید استفاده از وبسایت، ایمیلها و سه پلتفرم رسانه اجتماعی خود را به حداکثر برسانید، باید روی آنها تمرکز کنید. شما فقط باید بهترین پلتفرمهایی را انتخاب کنید که به شما کمک میکنند تا بیشترین بهره را از حضور آنلاین خود ببرید. (اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب)
۶- محتوای قابل اشتراک گذاری و احساسی را به طور مداوم ارسال کنید
یکی دیگر از راههای موفقیت کسب و کار در فضای دیجیتال، ارسال محتوایی است که مخاطبان شما میتوانند با دوستانشان به اشتراک بگذارند. با به اشتراک گذاری محتوا، میتوان به افراد بیشتری دسترسی پیدا کرد، بنابراین حضور آنلاین شما را تقویت میکند. با این وجود، اکثر کاربران فقط محتوایی را به اشتراک میگذارند که از نظر احساسی با آنها همزادپنداری کند. بنابراین، ایجاد محتوای احساسی و قابل اشتراک گذاری هر از گاهی در وبسایت و صفحات رسانههای اجتماعی شما بسیار مهم است.
عبارات و کلمات احساسی را در هدینگها، زیرنویسها، پستهای وبلاگ و غیره قرار دهید. تصاویر، ویدیوها، آمار و شکلکهای هیجان انگیز را به محتوای خود اضافه کنید. همچنین، میتوانید مستقیماً خوانندگان را تشویق کنید که پست شما را به اشتراک بگذارند.
۷- استفاده از ایمیل مارکتینگ
اگرچه بازاریابی ایمیلی یکی از قدیمیترین ابزارهای بازاریابی دیجیتال است، امروزه نیز بسیار اهمیت یافته. بسیاری از کاربران اینترنتی از ایمیلها استفاده میکنند و پیامهای صندوق ورودی خود را به طور مرتب چک میکنند. طبق Optinmonster.com، حدود 99 درصد از کاربران ایمیل حداقل یک بار در روز ایمیلهای خود را باز میکنند. بنابراین، اگر بتوانید از طریق ایمیل با مشتریان فعلی و احتمالی ارتباط برقرار کنید، موفقیت کسب و کار در فضای دیجیتال را افزایش خواهید داد.
برای بهینه سازی ایمیل مارکتینگ، باید یک لیست ایمیل بسازید و موضوعات و محتوای منحصر به فرد ایجاد کنید. همچنین، باید به طور مرتب ایمیل ارسال کنید، اما مخاطبان خود را اسپم نکنید.
۸- ارسال پست مهمان
همانطور که همچنان به دنبال راههایی برای بهبود حضور آنلاین کسب و کار خود هستید، نباید آن را به پلتفرمهای خود محدود کنید. به عنوان مثال، پست مهمان میتواند راهی عالی برای اطلاع بیشتر افراد از کسب و کار شما باشد. ارسال مهمان به فرآیند ایجاد یک پست وبلاگ در وبلاگ یک پلتفرم دیگر اشاره دارد. شما باید یک لینک به وبسایت یا وبلاگ خود در پست وبلاگ مهمان اضافه کنید. هنگامی که افراد با پست شما در وبسایت درگیر میشوند، ممکن است روی پیوند کلیک کرده و از وبسایت شما بازدید کنند.
هنگام انتخاب یک پلتفرم برای پست مهمان، مطمئن شوید که پلتفرمی با مخاطبان زیادی باشد. چنین پلتفرمی به شما امکان میدهد به افراد بیشتری دسترسی پیدا کنید.
موفقیت کسب و کار در فضای دیجیتال
بسیاری افراد با جدیت تمام به دنبال راهاندازی کسب و کار اینترنتی خود هستند. همچنین دوست دارند آن را به سمت رشد و موفقیت کسب و کار در فضای دیجیتال بکشانند به همین علت باید اطلاعاتی در این زمینه و برای رشد خود داشته باشند. ۸ موردی که امروز خدمت شما گفتیم در این مسیر هدایتگر شما خواهد بود. همچنین برای اینکه بتوانید میزان پیشرفت خود را بررسی کنید حتما از گوگل آنالیتیکس برای تجزیه و تحلیل استفاده کنید.