بهترین اپلیکیشن های مسیریاب ایرانی و خارجی
تعداد اپلیکیشن های مسیریاب زیادند بعضی از آنها مسیرها را بر مبنای ترافیک به شما نشان می دهند و در واقع شما را به راههای خلوت تری راهنمایی می کنند و برخی هم با ویژگی های یکپارچه ای چون اشتراک گذاری مکان ها در رسانه های اجتماعی یا مسیرهایی برای سفرهای ماجرا جویانه و پیاده روی، شما را هدایت می کنند. در اینجا از تعدادی از بهترین اپلیکشن های اینترنتی مسیریاب ایرانی و خارجی با شرح مختصری درباره آنها نام می بریم.
۱- اپلیکشن مسیر یاب نشان
یکی از نرم افزارهای معروف مسیریابی ایرانی است که مورد توجه خیلی از هموطنان است، این برنامه، مسیریابی را با نظر به ترافیک آنلاین در تهران و کلان شهرهای دیگر و برای موتور هم با توجه به معابری که تردد موتور در آنها ممنوع است انجام می دهد. در ضمن در این نرم افزار، مسیریابی پیاده روی و دوچرخه با نمایش شیب و گام های مسیر پیش روی کاربر انجام می شود،به شما هشدار نزدیک شدن به پلیس، دوربین های کنترل سرعت و سرعت گیر را می دهد، سرعت بیش از حد مجاز در مسیر، مکان های دریافت عوارض با هزینه های آن، مدت زمان رسیدن به مقصد و پایان آن را اعلام می کند.
از قابلیت های دیگر این اپلیکشن؛ نمایش ایستگاههای آلودگی هوا با تعیین شاخص کیفیت هوا، افزودن مکان های مختلف به نقشه با امکان اضافه کردن عکس ها،تلفن، سایت، ساعت کاری و قابلیت اشتراک گذاری مکانی آنلاین با دوستان را دارد. در این برنامه، امکان جستجو و مسیر یابی آفلاین برای تمام مسیرها در تمام استان های ایران و حتی کشورهای مقصد ایرانیان ها هم وجود دارد.
۲- اپلیکشن مسیر یاب بلد
از بهترین اپلیکیشن های مسیریاب ایرانی پرطرفدار است که با توجه به طرح ترافیک و اطلاعات ترافیک موجود برای کاربران مسیریابی می کند. این برنامه هم از قابلیت های خوبی مانند هشدار پلیس، دوربین کنترل سرعت، سرعت گیر، محدودیت سرعت، برآورد تخمینی زمان رسیدن به مقصد و نمایش مسیرهای مختلف برای رسیدن به مقصد را برخوردار است. جالب است، این نرم افزار از زبان های ترکی، عربی، یزدی، شیرازی و کرمانی هم پشتیبانی می کند ولی متأسفانه از قابلیت مسیریابی آفلاین برخوردار نیست.
۳- اپلیکشن مسریاب Google MAPS
از بهترین اپلیکشن های خارجی مسیر یاب است که در دو نسخه اندرویدی و ios تهیه شده و دلیل اصلی برتری گوگل، برخورداری از اطلاعات وسیعی از نقشه های بیشتر از 220 کشور است در شرایطی که بقیه نرم افزارها اطلاعات تا 100 کشور را بیشتر پوشش نمی دهند. گوگل مپ برای بیشتر خطوط حمل و نقل کار می کند، در مورد مسائل ترافیکی و تصادفات به شما هشدار می دهد، زمان حرکت و رسیدن به مقصد را اعلام می کند و در صورتیکه به اشتباه وارد مسیری شوید شما را به مسیر اصلی هدایت می کند.
۴- اپلیکیشن مسیریاب WAZE
یک نرم افزار کاربردی خارجی برای مسیریابی است که در دو نسخه اندرویدی و ios منتشر شده است.این اپلیکشن با ارائه گزارش های ترافیک و برنامه ریزی هوشمند، مسیر سفر شما را تا حد امکان کوتاه می کند. از قابلیت های جالب برنامه، پخش موسیقی و پادکست در حین مسیر است که در هنگام اعلان GPS قطع می شود.این نرم افزار از تصادفات، ساخت و سازها، حضور پلیس، انسداد جاده ها و سایر موضوعات مربوط به ترافیک به کاربر اطلاع
می دهد.
۵- اپلیکیشن مسیریاب دال (DAL)
این برنامه فارسی یک نقشه و مسیر یاب تعاملی بین کاربران است که بر مبنای همکاری و تعامل بین کاربران در اعلان حوادث جاده ای چون حضور پلیس، تصادفات،دوریبن های کنترل سرعت، ترافیک لحظه ای و خرابی جاده ای، مسیر را برای کاربران آسان می کند. دال از فرمان صوتی پشتیبانی می کند و مدت زمان رسیدن به مقصد را هم برآورد می کند.
اپلیکیشن های مسیریاب
قبلترها وقتی آدرسی را بلد نبودیم باید از دیگران سوال میکردیم یا نقشههای کاغذی نگاه میکردیم تا بتوانیم به مقصد برسیم. اما این روزها با وجود اپلیکیشن های مسیریاب کار بسیار ساده شده. شما میتوانید این اپها را روی گوشی موبایل خود نصب کنید و هرجا که میخواهید با کمک آن بروید.